Fri frakt på alla produkter

Varför massage?


Kiropraktor, Naprapat, Nyheter, Skador, Tips, Träning, Välmående

FÖRDELARNA MED MASSAGE STRÄCKER SIG FRÅN AVSLAPPNADE MUSKLER TILL EN MER OPTIMISTISK SYN PÅ LIVET. MÅNGA VÄNDER SIG TILL EN DUKTIG MASSÖR FÖR ATT FÖRBEREDA SIG FÖR DAGLIGA PÅFRESTNINGAR ELLER I SLUTET AV EN STRESSIG DAG FÖR ATT KOPPLA AV ORDENTLIGT.

HUR KAN MASSAGE HJÄLPA MIG?
Webbplatsen Better Health Channel har sammanfattat en lista över fördelarna som massage potentiellt kan ha för dig:
- Muskelavslappning
- Ökad blodcirkulation
- Utökar rörligheten i leder
- Stimulerar lymfsystemet
- Sänker nivån av stresshormoner
- Förbättrar hudton
Förutom fysiska fördelar visar forskning att massage kan bidra till att minska ångest och depression samt göra dig generellt lyckligare. En avslappnande massage kan också sänka blodtrycket och hjärtfrekvensen samtidigt som de sänker nivåerna av kortisol som är kroppens främsta stresshormon. American Massage Therapy Association hävdar även att massagens fördelar är långvariga samt att avkopplingen du får under massagen kan förbättra sömnkvaliteten.
DET SKA FINNAS NÅGOT FÖR ALLA
Det finns många former av massage, allt från idrottsmassage och gravidmassage till svensk klassisk massage m.m. Om du vill ha en mer intensiv och kraftfull massage för att bekämpa spänningar efter fysisk aktivitet kan du gå för idrottsmassage. Om du väntar barn och har trötta muskler på grund av detta kan du välja gravidmassage.
Den holistiska upplevelsen(helhetskänslan) av avkoppling och ökad funktion ökar både den mentala och fysiska hälsan, något som vi alla strävar efter varje dag. Därför tycker vi att massage är så bra.
17.302 nöjda kunder
30 dagars öppet köp
Alltid gratis leverans